Nekoga možeš blokirati s njegovog profila ili iz razgovora, iz bilo kojeg razloga, u bilo kojem trenutku.
Kada nekoga blokiraš: nestaje iz Discovera, tvojih uparivanja, popisa razgovora i kartice Ports, a ti nestaješ iz njegovih. Svako uparivanje koje ste imali odmah se zatvara i nijedno od vas više ne može poslati poruku drugome.
Osoba koju blokiraš nikada ne saznaje da si je blokirao/blokirala.
Vlastito blokiranje kasnije možeš poništiti u odjeljku “Blokirani korisnici” u Postavkama. Poništavanje blokiranja ne obnavlja zatvoreno uparivanje ni stare poruke.