Voit estää jonkun tämän profiilista tai chatista, mistä tahansa syystä, milloin tahansa.
Kun estät jonkun: hän katoaa Discoverista, matcheistasi, chat-listaltasi ja Ports-välilehdeltä, ja sinä katoat hänen omastaan. Mahdollinen match sulkeutuu heti, eikä kumpikaan voi enää lähettää viestejä toiselle.
Estettyä henkilöä ei koskaan kerrota, että estit hänet.
Voit myöhemmin peruuttaa oman estosi kohdasta “Estetyt käyttäjät” Asetuksissa. Eston peruuttaminen ei palauta suljettua matchia tai vanhoja viestejä.