Seacove

חסימת מישהו

חסימה מסירה אותו לגמרי מהצד שלך ב-Seacove, בשני הכיוונים. הוא לעולם לא נודע לו שעשית זאת.

אתה יכול לחסום מישהו מהפרופיל שלו או מצ’אט, מכל סיבה, בכל עת.

ברגע שאתה חוסם מישהו: הוא נעלם מ-Discover, מההתאמות שלך, מרשימת הצ’אט שלך ומטאב הנמלים, ואתה נעלם מהרשימות שלו. כל התאמה שהייתה לך איתו נסגרת מיד, ואף אחד מכם לא יכול לשלוח הודעה לשני שוב.

האדם שאתה חוסם לעולם לא נודע לו שחסמת אותו.

תוכל לבטל את החסימה שלך מאוחר יותר, מ-“משתמשים חסומים” בהגדרות. ביטול חסימה לא משחזר התאמה סגורה או הודעות ישנות.

← חזרה אל הגנה ודיווח