Seacove

Блокирање некого

Блокирањето целосно го отстранува од твојата страна на Seacove, во двете насоки. Никогаш не му се кажува дека си го направил тоа.

Можеш да блокираш некого од неговиот профил или од разговор, од која било причина, во секое време.

Штом ќе блокираш некого: тој исчезнува од Discover, твоите match-ови, листата за разговори и табот Пристаништа, а ти исчезнуваш од неговите. Секој match што сте го имале веднаш се затвора, и никој од двајцата не може повторно да пишува на другиот.

Личноста што ја блокираш никогаш не дознава дека си ја блокирал.

Можеш подоцна да го поништиш твоето сопствено блокирање, од “Блокирани корисници” во Поставки. Поништувањето на блокирањето не го враќа затворениот match ниту старите пораки.

← Назад кон Заштита и пријавување