Birini profilinden veya bir sohbetten, herhangi bir nedenle, istediğin zaman engelleyebilirsin.
Birini engellediğinde: Discover’dan, eşleşmelerinden, sohbet listenden ve Ports sekmesinden kaybolur, sen de onunkinden kaybolursun. Onunla olan herhangi bir eşleşme hemen kapanır ve ikiniz de bir daha birbirinize mesaj atamaz.
Engellediğin kişiye onu engellediğin asla söylenmez.
Kendi engellemeni daha sonra Ayarlar’daki “Engellenen kullanıcılar” bölümünden geri alabilirsin. Bir engellemeyi geri almak, kapanmış bir eşleşmeyi veya eski mesajları geri getirmez.