Seacove

Kāda bloķēšana

Bloķēšana pilnībā izņem viņu no tavas Seacove puses, abos virzienos. Viņiem nekad netiek pateikts, ka tu to izdarīji.

Tu vari bloķēt kādu no viņa profila vai no tērzēšanas, jebkura iemesla dēļ, jebkurā laikā.

Kad kādu bloķē: viņš pazūd no Discover, taviem pāriem, tērzēšanas saraksta un cilnes Ports, un tu pazūsti no viņa. Jebkurš pāris ar viņu nekavējoties aizveras, un neviens no jums vairs nevar otram rakstīt.

Personai, kuru tu bloķē, nekad netiek pateikts, ka tu viņu bloķēji.

Tu vari vēlāk atcelt savu bloķējumu sadaļā “Bloķētie lietotāji” Iestatījumos. Bloķējuma atcelšana neatjauno slēgtu pāri vai vecas ziņas.

← Atpakaļ uz Aizsardzība un ziņošana