Μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον από το προφίλ του ή από ένα chat, για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.
Μόλις μπλοκάρεις κάποιον: εξαφανίζεται από το Discover, τα match σου, τη λίστα chat σου και την καρτέλα Λιμάνια, και εσύ εξαφανίζεσαι από τα δικά του. Οποιοδήποτε match είχατε κλείνει αμέσως, και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στον άλλον ξανά.
Το άτομο που μπλοκάρεις δεν ενημερώνεται ποτέ ότι το έκανες.
Μπορείς να αναιρέσεις το δικό σου μπλοκάρισμα αργότερα, από τα “Μπλοκαρισμένοι χρήστες” στις Ρυθμίσεις. Η αναίρεση ενός μπλοκαρίσματος δεν επαναφέρει ένα κλειστό match ή παλιά μηνύματα.