Можете да блокирате някого от профила му или от чат, по всякаква причина, по всяко време.
След като блокирате някого: той изчезва от Discover, съвпаденията ви, списъка с чатове и раздела Пристанища, а вие изчезвате от неговите. Всяко съвпадение, което сте имали с него, се затваря веднага, и никой от двама ви не може да пише на другия отново.
Човекът, когото блокирате, никога не научава, че сте го блокирали.
Можете по-късно да отмените собственото си блокиране от “Блокирани потребители” в Настройки. Отмяната на блокиране не възстановява затворено съвпадение или стари съобщения.