Ви можете заблокувати когось з його профілю чи з чату, з будь-якої причини, в будь-який момент.
Щойно ви когось заблокуєте: вони зникають із “Знайомств”, ваших пар, вашого списку чатів і вкладки “Порти”, а ви зникаєте з їхніх. Будь-яка пара, яка була у вас, одразу закривається, і жоден із вас не може знову написати іншому.
Людину, яку ви блокуєте, ніколи не повідомляють про те, що ви її заблокували.
Ви можете скасувати власне блокування пізніше, у розділі “Заблоковані користувачі” в Налаштуваннях. Скасування блокування не відновлює закриту пару чи старі повідомлення.