Někoho můžete zablokovat z jeho profilu nebo z chatu, z jakéhokoli důvodu, kdykoli.
Jakmile někoho zablokujete: zmizí z Discover, vašich spárování, seznamu chatů a záložky Přístavy, a vy zmizíte z jeho. Jakékoli spárování, které jste s ním měli, se okamžitě uzavře a žádný z vás už tomu druhému nemůže napsat.
Osoba, kterou zablokujete, se nikdy nedozví, že jste ji zablokovali.
Svou vlastní blokaci můžete později zrušit v “Zablokovaní uživatelé” v Nastavení. Zrušení blokace neobnoví uzavřené spárování ani staré zprávy.