Účet môžete kedykoľvek zmazať z Nastavení v aplikácii. Zmazanie sa prejaví okamžite: budete odhlásení a od tej chvíle je váš účet pre všetkých ostatných neviditeľný, rovnako ako keby ste zablokovali každého ďalšieho používateľa.
Ak sa nemôžete prihlásiť, o zmazanie môžete stále požiadať na seacoveapp.com/delete-account.
Zmazanie účtu nie je to isté ako zablokovanie jednej osoby. Úplne vám odoberie možnosť používať Seacove a nedá sa vrátiť späť opätovným prihlásením sa s rovnakými údajmi.