თქვენ შეგიძლიათ თქვენი ანგარიშის წაშლა ნებისმიერ დროს პარამეტრებიდან, აპლიკაციის შიგნით. წაშლა დაუყოვნებლივ ძალაში შედის: გამოხვალთ სისტემიდან და ამ მომენტიდან თქვენი ანგარიში უხილავია ყველასთვის, ისევე, თითქოს ყველა სხვა მომხმარებელი დაბლოკეთ.
თუ ვერ ახერხებთ შესვლას, კვლავ შეგიძლიათ წაშლის მოთხოვნა seacoveapp.com/delete-account მისამართზე.
ანგარიშის წაშლა ერთი ადამიანის დაბლოკვის იგივე არ არის. ის მთლიანად გაუქმებთ Seacove-ის გამოყენების შესაძლებლობას და ვერ გაუქმდება იმავე მონაცემებით ხელახლა შესვლით.