Tu vari jebkurā laikā dzēst savu kontu no Iestatījumiem lietotnē. Dzēšana stājas spēkā nekavējoties: tu tiksi izrakstīts, un no tā brīža tavs konts kļūst neredzams visiem citiem, tāpat kā ja būtu bloķējis katru citu lietotāju.
Ja nevari pieteikties, vari joprojām pieprasīt dzēšanu vietnē seacoveapp.com/delete-account.
Konta dzēšana nav tas pats, kas vienas personas bloķēšana. Tā pilnībā liedz tev iespēju lietot Seacove, un to nevar atcelt, pieslēdzoties atpakaļ ar tiem pašiem datiem.