Îți poți șterge contul oricând din Setări, în aplicație. Ștergerea are efect imediat: vei fi deconectat, iar din acel moment contul tău devine invizibil pentru toți ceilalți, la fel ca și cum ai fi blocat fiecare alt utilizator.
Dacă nu te poți autentifica, poți totuși solicita ștergerea de la seacoveapp.com/delete-account.
Ștergerea contului tău nu e la fel cu blocarea unei singure persoane. Îți elimină complet capacitatea de a folosi Seacove și nu poate fi anulată reautentificându-te cu aceleași date.