Seacove

Видалення акаунта

Видаліть у Налаштуваннях у застосунку, або на seacoveapp.com/delete-account, якщо не можете увійти.

Ви можете видалити свій акаунт у будь-який момент у Налаштуваннях, у застосунку. Видалення набуває чинності одразу: вас буде вилогінено, і з цього моменту ваш акаунт стане невидимим для всіх інших, так само, як якби ви заблокували кожного іншого користувача.

Якщо ви не можете увійти, ви все одно можете подати запит на видалення на seacoveapp.com/delete-account.

Видалення акаунта — не те саме, що блокування однієї людини. Воно повністю прибирає вашу можливість користуватися Seacove, і цю дію не можна скасувати, увійшовши знову з тими самими даними.

← Назад до Безпека та конфіденційність