A fiókodat bármikor törölheted a Beállításokból, az appon belül. A törlés azonnal életbe lép: kijelentkeztetünk, és attól a pillanattól a fiókod láthatatlan mindenki más számára, ugyanúgy, mintha minden más felhasználót blokkoltál volna.
Ha nem tudsz bejelentkezni, akkor is kérheted a törlést a seacoveapp.com/delete-account oldalon.
A fiók törlése nem ugyanaz, mint egyetlen ember blokkolása. Teljesen elveszi a lehetőséget a Seacove használatára, és ugyanazokkal az adatokkal való újbóli bejelentkezéssel nem vonható vissza.