Svoj račun možeš izbrisati u bilo kojem trenutku u Postavkama, unutar aplikacije. Brisanje stupa na snagu odmah: bit ćeš odjavljen/odjavljena, i od tog trenutka tvoj račun postaje nevidljiv svima ostalima, jednako kao da si blokirao/blokirala svakog drugog korisnika.
Ako se ne možeš prijaviti, brisanje i dalje možeš zatražiti na seacoveapp.com/delete-account.
Brisanje računa nije isto što i blokiranje jedne osobe. Uklanja ti mogućnost korištenja Seacovea u potpunosti i ne može se poništiti ponovnom prijavom s istim podacima.