Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου ανά πάσα στιγμή από τις Ρυθμίσεις, μέσα στην εφαρμογή. Η διαγραφή ισχύει άμεσα: θα αποσυνδεθείς, και από εκείνη τη στιγμή ο λογαριασμός σου είναι αόρατος σε όλους τους άλλους, όπως ακριβώς αν είχες μπλοκάρει κάθε άλλο χρήστη.
Αν δεν μπορείς να συνδεθείς, μπορείς ακόμα να ζητήσεις διαγραφή στο seacoveapp.com/delete-account.
Η διαγραφή του λογαριασμού σου δεν είναι το ίδιο με το μπλοκάρισμα ενός ατόμου. Αφαιρεί εντελώς τη δυνατότητά σου να χρησιμοποιείς το Seacove, και δεν μπορεί να αναιρεθεί συνδεόμενος ξανά με τα ίδια στοιχεία.