Seacove

Шта се дешава са вашим селфијем за верификацију

Користи се једном, да потврди да сте стварна особа, и чува се приватно. Никада се не приказује другима и никада не постаје профилна фотографија.

Када се верификујете, ваш телефон проверава кратак низ радњи (попут окретања главе или трепћута) да потврди да је пред камером жива особа, а затим то пореди са вашом главном профилном фотографијом. Обе провере се дешавају на вашем уређају.

Само резултат тог поређења, не сама фотографија, шаље се на наше сервере ради потврде вашег налога.

Снимљени селфи се чува на приватној локацији, само онолико дуго колико је потребно за верификацију и безбедност налога. Ниједан други корисник, укључујући и ваше парове, никада га не види.

Цео детаљ о томе шта прикупљамо и зашто можете прочитати у нашем Обавештењу о приватности.

← Назад на Безбедност и приватност