Seacove

Wat er met je verificatieselfie gebeurt

Hij wordt één keer gebruikt om te bevestigen dat je een echt persoon bent, en privé opgeslagen. Hij wordt nooit aan iemand anders getoond en wordt nooit een profielfoto.

Wanneer je verifieert, controleert je telefoon een korte reeks (zoals je hoofd draaien of knipperen) om te bevestigen dat er een levend persoon voor de camera staat, en vergelijkt dat vervolgens met je hoofdprofielfoto. Beide controles gebeuren op je toestel.

Alleen het resultaat van die vergelijking, niet de foto zelf, wordt naar onze servers gestuurd om je account te bevestigen.

De vastgelegde selfie wordt op een privélocatie opgeslagen, en alleen zo lang bewaard als nodig is voor verificatie en accountveiligheid. Geen enkele andere gebruiker, ook je matches niet, ziet hem ooit.

Je kunt de volledige details van wat we verzamelen en waarom lezen in onze Privacyverklaring.

← Terug naar Beveiliging en privacy