Seacove

Mis juhtub sinu kinnitamise selfiega

Seda kasutatakse üks kord, et kinnitada, et oled päris inimene, ja hoitakse eraviisiliselt. Seda ei näidata kunagi kellelegi teisele ega saa see kunagi profiilifotoks.

Kinnitamisel kontrollib su telefon lühikest jada (näiteks pea pööramist või silmapilgutust), et kinnitada, et kaamera ees on elav inimene, ja võrdleb seda seejärel su peamise profiilifotoga. Mõlemad kontrollid toimuvad su seadmes.

Meie serveritesse saadetakse ainult võrdluse tulemus, mitte foto ise, sinu konto kinnitamiseks.

Salvestatud selfiet hoitakse eraviisilises asukohas, ainult nii kaua kui kinnitamiseks ja konto turvalisuseks vajalik. Ükski teine kasutaja, sealhulgas sinu matšid, ei näe seda kunagi.

Täieliku ülevaate sellest, mida me kogume ja miks, leiad meie privaatsusteatisest.

← Tagasi Turvalisus ja privaatsus