כשאתה מתאמת, הטלפון שלך בודק רצף קצר (כמו הסבת ראש או מצמוץ) כדי לאשר שיש אדם חי מול המצלמה, ואז משווה זאת לתמונת הפרופיל הראשית שלך. שתי הבדיקות מתבצעות במכשיר שלך.
רק תוצאת ההשוואה, לא התמונה עצמה, נשלחת לשרתים שלנו כדי לאשר את החשבון שלך.
הסלפי שצולם נשמר במיקום פרטי, ונשמר רק כל עוד נדרש לצורך אימות ובטיחות החשבון. אף משתמש אחר, כולל ההתאמות שלך, לעולם לא רואה אותו.
תוכל לקרוא את הפרטים המלאים על מה שאנחנו אוספים ולמה בהודעת הפרטיות שלנו.