Seacove

Hva som skjer med verifiseringsselfien din

Den brukes én gang, for å bekrefte at du er en ekte person, og lagres privat. Den vises aldri til andre og blir aldri et profilbilde.

Når du verifiserer deg, sjekker telefonen din en kort sekvens (som å snu hodet eller blunke) for å bekrefte at det er en levende person foran kameraet, og sammenligner det deretter med hovedprofilbildet ditt. Begge sjekkene skjer på enheten din.

Bare resultatet av den sammenligningen, ikke selve bildet, sendes til serverne våre for å bekrefte kontoen din.

Den fangede selfien lagres på et privat sted, og beholdes bare så lenge det er nødvendig for verifisering og kontosikkerhet. Ingen andre brukere, heller ikke matchene dine, ser den noensinne.

Du kan lese alle detaljer om hva vi samler inn og hvorfor i personvernerklæringen vår.

← Tilbake til Sikkerhet og personvern