Při ověřování váš telefon zkontroluje krátkou sekvenci (třeba otočení hlavy nebo mrknutí), aby potvrdil, že před kamerou je živý člověk, a pak to porovná s vaší hlavní profilovou fotkou. Obě kontroly probíhají na vašem zařízení.
Na naše servery se odesílá jen výsledek tohoto porovnání, ne samotná fotka, aby se potvrdil váš účet.
Pořízené selfie je uloženo na soukromém místě, jen po dobu nutnou pro ověření a bezpečnost účtu. Žádný jiný uživatel, včetně vašich spárování, ho nikdy nevidí.
Plné podrobnosti o tom, co sbíráme a proč, si můžete přečíst v našem Oznámení o ochraně soukromí.