Seacove

הדף הזה מוצג באנגלית. גרסה מתורגמת תגיע בעדכון מאוחר יותר.

מחיקת החשבון שלכם

תוכלו למחוק את חשבון Seacove שלכם בכל עת. עמוד זה מסביר כיצד, בין אם עדיין ניתן להתחבר ובין אם לא.

עמוד זה לבדו אינו מוחק את חשבונכם. עמוד זה מתאר את תהליך המחיקה ואינו מבצע את המחיקה בעצמו. מחיקה בתוך האפליקציה מתרחשת מיידית; מחיקה באימייל מטופלת על ידי אדם, לאחר אישור שזה באמת אתם שמבקשים.

אם אתם יכולים להתחבר לאפליקציה

  1. פתחו את Seacove ועברו להגדרות.
  2. בחרו במחיקת חשבון.
  3. אשרו. המחיקה נכנסת לתוקף מיידית.

אתם מנותקים מיד, ומאותו רגע החשבון שלכם בלתי נראה לכל השאר ב-Seacove, בדיוק כאילו חסמתם כל משתמש.

אם אינכם יכולים להתחבר, או שאין לכם את האפליקציה

  1. כתבו אל support@seacoveapp.com מהכתובת המשויכת לחשבונכם (או זו שנרשמתם איתה; אם השתמשתם ב-Apple או Google, ציינו את השם בפרופיל שלכם).
  2. כתבו "מחק את החשבון שלי" בשורת הנושא.
  3. נאמת את זהותכם ונטפל במחיקה ידנית.

מה המחיקה מסירה

הפרופיל שלכם, התמונות, ההתאמות, ההחלקות והיסטוריית הצ׳אט נמחקים תוך 30 יום מבקשת מחיקה מאומתת. לא ניתן לבטל את המחיקה על ידי התחברות מחדש עם אותם פרטים.

כמות קטנה של מידע יכולה להישמר זמן ארוך יותר במקום שבו החוק דורש זאת, למשל דיווח פתוח הנוגע לחשבונכם, או תיעוד שהסכמה ניתנה פעם ואז בוטלה. זה מתואר במלואו בהודעת הפרטיות.

קראו את הודעת הפרטיות המלאה