Seacove

Šis puslapis rodomas angliškai. Išversta versija bus viename iš kitų atnaujinimų.

Ištrinti savo paskyrą

Savo Seacove paskyrą galite ištrinti bet kada. Šis puslapis paaiškina kaip, nesvarbu ar dar galite prisijungti.

Šis puslapis pats savaime neištrina jūsų paskyros. Šis puslapis aprašo ištrynimo procesą ir pats jo neatlieka. Ištrynimas programėlėje įvyksta iškart; ištrynimą el. paštu apdoroja žmogus, patvirtinus, kad tikrai jūs to prašote.

Jei galite prisijungti prie programėlės

  1. Atidarykite Seacove ir eikite į Nustatymus.
  2. Pasirinkite Ištrinti paskyrą.
  3. Patvirtinkite. Ištrynimas įsigalioja iškart.

Iš karto atjungiami, ir nuo tos akimirkos jūsų paskyra tampa nematoma visiems kitiems Seacove naudotojams, lygiai taip pat, kaip būtumėte užblokavę kiekvieną vartotoją.

Jei negalite prisijungti, arba neturite programėlės

  1. Rašykite support@seacoveapp.com iš su jūsų paskyra susieto adreso (arba to, kuriuo registravotės; jei naudojote Apple ar Google, nurodykite vardą iš savo profilio).
  2. Temos eilutėje parašykite "Ištrinti mano paskyrą".
  3. Patvirtinsime jūsų tapatybę ir ištrynimą apdorosime rankiniu būdu.

Ką pašalina ištrynimas

Jūsų profilis, nuotraukos, atitikmenys, slinkimai ir pokalbių istorija ištrinami per 30 dienų nuo patvirtinto ištrynimo prašymo. Ištrynimo negalima atšaukti vėl prisijungus su tais pačiais duomenimis.

Nedidelis kiekis informacijos gali būti saugomas ilgiau ten, kur to reikalauja įstatymas, pavyzdžiui, atviras pranešimas, susijęs su jūsų paskyra, arba įrašas, kad sutikimas kadaise buvo duotas ir vėliau atšauktas. Tai pilnai aprašyta Privatumo pranešime.

Skaityti visą Privatumo pranešimą