Seacove

Denne siden vises på engelsk. En oversatt versjon kommer i en senere oppdatering.

Slett kontoen din

Du kan slette Seacove-kontoen din når som helst. Denne siden forklarer hvordan, uansett om du fortsatt kan logge inn.

Denne siden sletter ikke kontoen din av seg selv. Denne siden beskriver sletteprosessen og utfører ikke selve slettingen. Sletting i appen skjer umiddelbart; sletting via e-post håndteres av en person, etter at det er bekreftet at det virkelig er deg som ber om det.

Hvis du kan logge inn i appen

  1. Åpne Seacove og gå til Innstillinger.
  2. Velg Slett konto.
  3. Bekreft. Slettingen trer i kraft umiddelbart.

Du blir logget ut med det samme, og fra det øyeblikket er kontoen din usynlig for alle andre på Seacove, akkurat som om du hadde blokkert hver bruker.

Hvis du ikke kan logge inn, eller ikke har appen

  1. Skriv til support@seacoveapp.com fra adressen knyttet til kontoen din (eller den du registrerte deg med; hvis du brukte Apple eller Google, oppgi navnet på profilen din).
  2. Skriv "Slett kontoen min" i emnefeltet.
  3. Vi bekrefter identiteten din og behandler slettingen manuelt.

Hva sletting fjerner

Profilen din, bilder, matcher, sveip og chattehistorikk slettes innen 30 dager fra en bekreftet sletteforespørsel. Slettingen kan ikke reverseres ved å logge inn igjen med de samme opplysningene.

En liten mengde informasjon kan beholdes lenger der loven krever det, for eksempel en åpen rapport som gjelder kontoen din, eller registreringen av at et samtykke en gang ble gitt og trukket tilbake. Dette er beskrevet i sin helhet i personvernerklæringen.

Les hele personvernerklæringen