Seacove

Această pagină este afișată în engleză. O versiune tradusă va apărea într-o actualizare viitoare.

Șterge-ți contul

Îți poți șterge contul Seacove oricând. Această pagină explică cum, fie că mai poți intra în cont, fie că nu.

Această pagină nu îți șterge singură contul. Această pagină descrie procesul de ștergere și nu execută ea însăși ștergerea. Ștergerea din aplicație se întâmplă instantaneu; ștergerea prin e-mail este gestionată de o persoană, după confirmarea că tu ești cel care cere.

Dacă poți intra în aplicație

  1. Deschide Seacove și mergi la Setări.
  2. Alege Șterge contul.
  3. Confirmă. Ștergerea intră în vigoare imediat.

Ești deconectat pe loc și, din acel moment, contul tău este invizibil pentru toți ceilalți de pe Seacove, exact ca și cum ai fi blocat fiecare utilizator.

Dacă nu poți intra în cont sau nu ai aplicația

  1. Scrie la support@seacoveapp.com de la adresa asociată contului tău (sau de la cea cu care te-ai înregistrat; dacă ai folosit Apple sau Google, include numele de pe profilul tău).
  2. Pune "Șterge-mi contul" la subiect.
  3. Îți confirmăm identitatea și procesăm ștergerea manual.

Ce se șterge

Profilul, fotografiile, potrivirile, swipe-urile și istoricul conversațiilor tale sunt șterse în termen de 30 de zile de la o cerere de ștergere verificată. Ștergerea nu poate fi anulată intrând din nou cu aceleași date.

O mică parte din informații poate fi păstrată mai mult acolo unde legea o cere, de exemplu o sesizare deschisă care implică contul tău sau înregistrarea faptului că un consimțământ a fost dat și apoi retras. Toate acestea sunt descrise pe larg în Nota de confidențialitate.

Citește Nota de confidențialitate completă