Deze pagina wordt in het Engels getoond. Een vertaalde versie komt in een latere update.
Je account verwijderen
Je kunt je Seacove-account op elk moment verwijderen. Deze pagina legt uit hoe, of je nu nog kunt inloggen of niet.
Deze pagina verwijdert je account niet uit zichzelf. Deze pagina beschrijft het verwijderproces en voert het verwijderen niet zelf uit. Verwijderen in de app gebeurt meteen; verwijderen per e-mail wordt door een persoon afgehandeld, nadat is bevestigd dat jij het echt vraagt.
Als je in de app kunt inloggen
- Open Seacove en ga naar Instellingen.
- Kies Account verwijderen.
- Bevestig. Het verwijderen gaat meteen in.
Je wordt direct uitgelogd, en vanaf dat moment is je account onzichtbaar voor iedereen op Seacove, net alsof je elke gebruiker had geblokkeerd.
Als je niet kunt inloggen of de app niet hebt
- Mail naar support@seacoveapp.com vanaf het adres dat bij je account hoort (of het adres waarmee je je hebt aangemeld; gebruikte je Apple of Google, vermeld dan de naam op je profiel).
- Zet „Verwijder mijn account” in de onderwerpregel.
- We bevestigen je identiteit en verwerken het verwijderen met de hand.
Wat verwijderen weghaalt
Je profiel, foto’s, matches, swipes en chatgeschiedenis worden binnen 30 dagen na een geverifieerd verwijderverzoek verwijderd. Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt door opnieuw in te loggen met dezelfde gegevens.
Een klein deel van de informatie mag langer worden bewaard waar de wet dat vereist, bijvoorbeeld een openstaande melding over je account, of de vastlegging dat toestemming ooit is gegeven en ingetrokken. Dit staat volledig beschreven in de Privacyverklaring.
Lees de volledige Privacyverklaring