Seacove

ទំព័រនេះបង្ហាញជាភាសាអង់គ្លេស។ កំណែបកប្រែនឹងមកដល់ក្នុងការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពក្រោយ។

លុបគណនីរបស់អ្នក

អ្នកអាចលុបគណនី Seacove របស់អ្នកនៅពេលណាក៏បាន។ ទំព័រនេះពន្យល់ពីរបៀប ថាតើអ្នកនៅតែអាចចូលបានឬអត់។

ទំព័រនេះតែឯងមិនលុបគណនីរបស់អ្នកទេ. ទំព័រនេះពិពណ៌នាអំពីដំណើរការលុប ហើយមិនអនុវត្តការលុបដោយខ្លួនឯងទេ។ ការលុបនៅក្នុងកម្មវិធីកើតឡើងភ្លាមៗ។ ការលុបតាមអ៊ីមែលត្រូវបានដោះស្រាយដោយមនុស្សម្នាក់ បន្ទាប់ពីបញ្ជាក់ថាវាពិតជាអ្នកដែលកំពុងស្នើសុំ។

ប្រសិនបើអ្នកអាចចូលទៅកម្មវិធីបាន

  1. បើក Seacove ហើយចូលទៅការកំណត់។
  2. ជ្រើសរើសលុបគណនី។
  3. បញ្ជាក់។ ការលុបមានប្រសិទ្ធភាពភ្លាមៗ។

អ្នកនឹងចេញពីប្រព័ន្ធភ្លាមៗ ហើយចាប់ពីពេលនោះ គណនីរបស់អ្នកនឹងមើលមិនឃើញចំពោះអ្នកផ្សេងទៀតទាំងអស់នៅលើ Seacove ដូចដែលអ្នកបានទប់ស្កាត់អ្នកប្រើប្រាស់ម្នាក់ៗ។

ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចចូលបាន ឬគ្មានកម្មវិធី

  1. សរសេរទៅ support@seacoveapp.com ពីអាសយដ្ឋានដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនីរបស់អ្នក (ឬអាសយដ្ឋានដែលអ្នកបានចុះឈ្មោះ ប្រសិនបើអ្នកបានប្រើ Apple ឬ Google សូមរួមបញ្ចូលឈ្មោះនៅលើប្រវត្តិរូបរបស់អ្នក)។
  2. ដាក់ "លុបគណនីរបស់ខ្ញុំ" នៅក្នុងបន្ទាត់ប្រធានបទ។
  3. យើងនឹងបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណរបស់អ្នក ហើយដំណើរការការលុបដោយដៃ។

អ្វីដែលការលុបយកចេញ

ប្រវត្តិរូប រូបថត ការផ្គូផ្គង ការអូស និងប្រវត្តិជជែករបស់អ្នកត្រូវបានលុបក្នុងរយៈពេល ៣០ ថ្ងៃចាប់ពីសំណើលុបដែលបានបញ្ជាក់។ ការលុបមិនអាចត្រូវបានលុបចោលដោយការចូលម្តងទៀតជាមួយព័ត៌មានដដែលទេ។

ព័ត៌មានចំនួនតិចតួចអាចត្រូវបានរក្សាទុកយូរជាងនៅកន្លែងដែលច្បាប់តម្រូវ ឧទាហរណ៍ការរាយការណ៍ដែលនៅតែបើកចំហទាក់ទងនឹងគណនីរបស់អ្នក ឬកំណត់ត្រាថាការយល់ព្រមធ្លាប់ត្រូវបានផ្តល់ហើយក្រោយមកត្រូវបានដកហូត។ នេះត្រូវបានពិពណ៌នាយ៉ាងពេញលេញនៅក្នុងសេចក្តីជូនដំណឹងឯកជនភាព។

អានសេចក្តីជូនដំណឹងឯកជនភាពពេញលេញ