Incognito, disponible des de Pearl, amaga el teu perfil de Discover de tothom. L’excepció: si algú ja t’havia donat “m’agrada” abans que activessis Incognito, encara pot veure’t i fer match amb tu.
Incognito només afecta la descoberta. No t’amaga del mapa del vaixell ni de la informació de coincidència de ports per a persones amb qui ja has fet match. Aquestes funcions actuen igual amb Incognito activat o desactivat.
Pots activar o desactivar Incognito en qualsevol moment a Configuració.