Seacove

Режим incognito

Pearl и по-високите нива могат да разглеждат, без да се появяват в ничий Discover, освен ако този човек вече не ви е харесал.

Incognito, наличен от Pearl нагоре, скрива профила ви от всички в Discover. Изключение: ако някой вече ви е харесал, преди да включите incognito, той все още може да ви вижда и да направи съвпадение с вас.

Incognito влияе само на откриването. Не ви скрива от картата на корабите или от информацията за застъпване на пристанища за хора, с които вече сте направили съвпадение. Те работят еднакво, независимо дали incognito е включен или изключен.

Можете да включвате и изключвате incognito по всяко време в Настройки.

← Обратно към Сигурност и поверителност